هزینه های ایمپلنت

هزینه ایمپلنت دندان به عوامل مختلفی بستگی دارد و شامل موارد مختلفی می شود. هزینه پایه ایمپلنت، جراحی پیوند استخوان و لیفت سینوس، هزینه ساخت روکش موقت و دائمی و غیره بر قیمت تمام شده آن تأثیر گذار هستند. همچنین تخصص دندانپزشک و اینکه این جراحی در کلینیک یا مطب انجام می شود نیز می توانند بر هزینه های تمام شده این فرآیند تأثیر بگذارند.

 

در نهایت این تعداد ایمپلنت ها و تعداد روکش ها است که بخش اعظم هزینه ها را تعیین می کند. کل دندان های یک فک را نیز می توان به وسیله ایمپلنت بازیابی کرد. تعداد ایمپلنت ها در هر دو فک برای بازیابی کل دندان ها 12 یا 16 عدد است. همچنین جنس پایه ایمپلنت و نوع آن نیز می تواند هزینه های این کاشت را تغییر دهد. اما تخمین دقیق این هزینه ها تنها با مراجعه به دندانپزشک ممکن است.

 

لازم است بدانید که هزینه های کاشت ایمپلنت دندان به روش فوری بالاتر از روش کاشت دو مرحله ای است. همچنین لیفت سینوس ها و پیوند استخوان در همه بیماران انجام نمی شود. بنابراین هر بیمار هزینه های مربوط به خود را دارد. انجام پیوند استخوان می تواند هزینه های بیشتری را به بیمار تحمیل کند. این موضوع به میزان سلامت استخوان فک بیمار، میزان انسجام و ضخامت آن بستگی دارد.

 

 

برند های تولید کننده ایمپلنت دندان

 

برند تولید کننده ایمپلنت دندان نیز Ù…ÛŒ تواند یکی از مهم ترین موارد در تعیین قیمت نهایی آن باشد. در ادامه هزینه های چند نمونه ایمپلنت از برند های مختلف آورده شده است. لازم است بدانید Ú©Ù‡ هزینه های ذکر شده فاقد هزینه مربوط به ساخت روکش دائم Ùˆ موقت هستند. همچنین هزینه جراحی، پیوند استخوان، کشیدن ریشه قبلی Ùˆ غیره نیز باید به آن ها افزوده شود.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برند تولید کننده

 

کشور سازنده

 

قیمت یک واحد  (میلیون تومان)

 

ایران 3A

 

ایران

 

4

 

snuc

 

کره

 

4.5

 

MIB

 

فرانسه

 

6.5

 

icx

 

آلمان

 

7.4

 

Straumann

 

سوئیس

 

9.9

 

zimmer

 

آمریکا

 

12.9

 

biotem

 

کره

 

6.4

 

Straumann active

 

سوئیس

 

13.5

 

sewon medix

 

کره

 

5.4

 

 

 

ایمپلنت های دندانی توسط برند های مختلفی در سراسر دنیا ساخته می شوند. برند های کره ای، ایتالیایی، آمریکایی، فرانسوی و آلمانی از بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت در میان انواع دیگر برخوردار هستند. اما ایمپلنت های کره ای در ایران بسیار پرطرفدار هستند.

 

عوارض ایمپلنت ارزان

 

برای انتخاب ایمپلنت دندان، نباید به دنبال ارزان ترین برند ها بود. ایمپلنت های ارزان معمولاً کیفیت پایین تری دارند و احتمال شکست آن ها بالاتر است. البته در بسیاری از موارد کاشت غیر اصولی و انتخاب روش نامناسب درمانی هم می تواند یک ایمپلنت گران قیمت را با شکست مواجه کند. اما مواد نامرغوب استفاده شده در ایمپلنت های بی کیفیت می تواند سلامت لثه و استخوان فک را نیز به خطر بیندازد. در نهایت بهتر است انجام این کار را به متخصصان این امر سپرده و به جراحان و متخصصانی مراجعه کنید که از تخصص کافی برای انجام این کار برخوردار بوده و دارای سابقه درخشانی در زمینه کاشت ایمپلنت هستند.

 

 

موارد مؤثر در قیمت ایمپلنت دندان

 

همان طور که می دانید ایمپلنت دندان بهترین روش درمانی در میان روش هایی مانند بریج و پروتز های مصنوعی برای جایگزین کردن دندان های از دست رفته است. اما هزینه های این روش به مراتب بالاتر از آن ها است. اما این نکته را باید مورد توجه قرار دهید که ایمپلنت ها دائمی هستند، عوارض کمتری را به دنبال دارند و دوام و ماندگاری آن ها بسیار بالا است. به طور کلی هزینه های کاشت ایمپلنت متأثر از عوامل زیر است:

 


  • برند تولید کننده،

  • تعداد ایمپلنت های مورد نیاز با توجه به تعداد دندان ها،

  • نوع ایمپلنتی Ú©Ù‡ توسط جراح انتخاب Ù…ÛŒ شود Ùˆ ابعاد آن،

  • روش کاشت ایمپلنت،

  • میزان تخصص Ùˆ تجربه جراح یا متخصص،

  • تغییرات ارز برای تهیه ایمپلنت های وارداتی،

  • انجام جراحی های جانبی در برخی از بیماران از جمله پیوند استخوان Ùˆ غیره.

  •  

 

 

 

 

ایمپلنت دندان دیجیتال

 

امروزه در ساخت ایمپلنت دندان از روش طراحی دیجیتال نیز استفاده می شود. در این روش، دندان توسط نرم افزار به صورت سه بعدی طراحی می شود. در نهایت روکش با کمترین خطا و با بالاترین کیفیت ساخته می شود. در این روش کمترین آسیب به اعصاب، بافت لثه و استخوان فک وارد می شود. همچنین ایمپلنت با دقت فراوانی در جای دقیق خود قرار خواهد گرفت. هر چند سرعت اجرا و ساخت این روش بسیار بالا است، اما از هزینه های بالایی نیز برخوردار است.

 

کاشت ایمپلنت دندان تحت پوشش بیمه

 

ایمپلنت دندان نیز جزء عمل های زیبایی در دندانپزشکی به شمار می رود و تحت پوشش های بیمه ای نیست. اما برخی از سازمان های بیمه تکمیلی تحت شرایط خاصی، بخشی از هزینه های این روش را بر عهده می گیرند و بعد از پرداخت به بیمار باز می گردانند. سقف تعهدات بیمه های تکمیلی در رابطه با ایمپلنت دندان با یکدیگر متفاوت است. بنابراین برای اطلاع از سقف پرداخت باید به قراردادی که با بیمه خود دارید مراجعه کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “هزینه های ایمپلنت”

Leave a Reply

Gravatar